Nátierka so smotanovým syrom

Nátierka so smotanovým syrom

Ak hľadáte zmes zo salámy, ktorá bude nielen vhodná na natieranie pečiva, ale pokojne sa dá zjesť aj ako šalát, potom máte jasného kandidáta.

Ingrediencie:

  • 1 červená cibuľa
  • 300 g šunkovej salámy
  • 200 g smotanového syra
  • 3 lyžice nasekanej čerstvej petržlenovej vňate
  • 3 lyžice mlieka
  • Biele korenie a soľ podľa chuti
  • 1/4 – 1/2 lyžičky mletej sladkej papriky

Postup:

  • Cibuľu očistíme a nakrájame na kocky.
  • Salámu nasekáme na jemné kúsky. Oboje dáme do misky.
  • Pridáme smotanový syr, petržlen, mlieko, papriku, soľ aj korenie a pomocou ručného mixéra dôkladne našľaháme.
  • Akonáhle máme hotovo, dáme tak na pol hodinky vychladiť.
Zmes z mäkkej salámy a syra.
Zdroj: https://www.rezeptwelt.de

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.