Nátierka z lososa s maslom

Nátierka z lososa s maslom

Báječná nátierka na chlebíčky, jednohubky, k čerstvému pečivu a skrátka na všetky oslavy a návštevy. Navyše veľmi jednoduchá a rýchla na prípravu.

Ingrediencie

  • 50-80g údeného lososa
  • 3ks vajec natvrdo
  • 100g masla
  • 1ks menšia cibuľa
  • 2 lyžice mlieka
  • Šťava z citróna
  • Soľ, mleté korenie

Postup

  • Najprv utrite maslo do peny. Vajcia uvarte natvrdo (12-15 minút) a potom ich nastrúhajte. Zmiešajte s maslom.
  • Pridajte lososa a vidličkou roztlačte. Potom do misy pridajte nasekanú cibuľu a 2 lyžice mlieka.
  • Pokvapkajte citrónovou šťavou a premiešajte.
  • Ochutnajte a prípadne dochuťte soľou a mletým čiernym korením.
  • Podávajte na jednohubkách, chlebíčkoch alebo len tak s čerstvým pečivom.
Rybičková nátierka z údeného lososa s maslom.
Zdroj: jamjarkitchen.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.