Nátierka z pečeného kurčaťa a vajíčkom

Nátierka z pečeného kurčaťa a vajíčkom

Kuracia nátierka oživené uvareným vajíčkom natvrdo. Táto nátierka je veľmi obľúbená do sendvičov, ktoré sa servírujú v amerických bistroch. Priblížte si chuť Ameriky aj vo vašej kuchyni.

Čo budeme potrebovať

  1. 6 natvrdo uvarených vajec (nakrájaných na kocky)
  2. 2 kyslé uhorky
  3. Lyžicu kyslého uhorkového nálevu
  4. 80 g majonézy
  5. 2 stopkaté zelery (nakrájaný na malé kúsky)
  6. ½ cibuľa (najemno nakrájaná)
  7. 2 lyžičky čerstvej petržlenovej vňate
  8. 500 g vareného kuracieho mäsa
  9. Soľ
  10. Korenie
  11. Celozrnný chlieb

Postup

  1. Do misy pridáme nakrájané vajcia, nakrájané kyslé uhorky spolu s nálevom, zeler, cibuľu, petržlen a nakrájané kura
  2. Vmiešame majonézu
  3. Množstvo majonézy prispôsobíme tomu, akú konzistenciu chceme, aby nátierka mala
  4. Dochutíme podľa seba soľou a korením
  5. Nátierku prikryjeme a necháme v chladničke na 1 – 2 hodiny odležať
  6. Nátierku natierame na krajce celozrnného chleba
Kuracie mäso s vareným vajcom na liste studeného šalátu.
Zdroj: i.pinimg.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.