Najlepšia reďkovková nátierka s majonézou, ktorá sa zje určite ako prvá. Inšpirujte sa!
Ingrediencie
- 1 zväzok reďkoviek
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 kocka/trojuholníček taveného syra
- 3ks vajec natvrdo
- 3 lyžice majonézy
- Hrsť pažítky
- Soľ a mleté korenie
Postup
- Vajcia uvarte natvrdo (12-15 minút). Reďkovky umyte a nastrúhajte na hrubej vzorke.
- Pažítku nasekajte nadrobno.
- V mise zmiešajte nastrúhané reďkovky s pokrájanými vajcami a nasekanou pažítkou.
- Pridajte pretlačený cesnak, majonézu, tavený syr.
- Všetko premiešajte a nakoniec opatrne osoľte a okoreňte podľa chuti.
- Nechajte chvíľu odležať v chladničke a potom podávajte s čerstvým pečivom tak, ako máte radi.
Uľahčite si varenie vajíčok a inšpirujte sa v našej recenzii na najlepšie elektrické variče vajec . Pomôžeme vám vo výbere toho najlepšieho!