Nátierka z údeného mäsa a krémového syra

Nátierka z údeného mäsa a krémového syra

Môže sa podávať v miske alebo ju podávajte s chrumkavou zeleninou alebo s krekermi. Vyzerá to veľmi pekne a chutí ešte lepšie. Ak chcete skvele sa hodí ku morčaciemu mäsu alebo šunke. Alebo si ako pohostenie pripravte jedinečné nátierky na hrianky .

Čo budeme potrebovať

  • 240 g smotanového syra s pažítkou
  • 30 g kyslej smotany
  • cukor
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • citrónová šťava
  • štipka cesnakového prášku
  • 450 údeného hovädzieho mäsa (nakrájaného na tenké plátky)

Postup

  • V stredne veľkej mise zmiešajte smotanový syr, kyslú smotanu, korenie, citrónovú šťavu a údené hovädzie mäso.
  • Dobre premiešajte. Zakryte a dajte do chladničky aspoň na hodinu, aby sa všetky chute rozležali.
Mistička plná lahodného mäsa s opečenými krekermi.
Zdroj: simplywhisked.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.