Môže sa podávať v miske alebo ju podávajte s chrumkavou zeleninou alebo s krekermi. Vyzerá to veľmi pekne a chutí ešte lepšie. Ak chcete skvele sa hodí ku morčaciemu mäsu alebo šunke. Alebo si ako pohostenie pripravte jedinečné nátierky na hrianky .
Čo budeme potrebovať
- 240 g smotanového syra s pažítkou
- 30 g kyslej smotany
- cukor
- soľ
- mleté čierne korenie
- citrónová šťava
- štipka cesnakového prášku
- 450 údeného hovädzieho mäsa (nakrájaného na tenké plátky)
Postup
- V stredne veľkej mise zmiešajte smotanový syr, kyslú smotanu, korenie, citrónovú šťavu a údené hovädzie mäso.
- Dobre premiešajte. Zakryte a dajte do chladničky aspoň na hodinu, aby sa všetky chute rozležali.