Dymová aróma a výrazná chuť. Takto by sme popísali tieto recepty na nátierku z údeného mäsa.
U nás nájdete tie najlepšie možné varianty, ktoré budete mať možnosť ochutnať.
Vyskúšajte ich všetky. Napríklad ako party dipy na pohostenie pre hostí.
Naše recepty
Ako skombinovať syry a nátierky?
S toľkými lahodnými nátierkami, z ktorých si môžete vybrať, je párovanie syrov s džemom, horčicou a medom skvelý spôsob, ako si užiť skvelú chuť všetkých ingrediencií.
Korenie a nátierky sa dobre hodí k syrom, pretože prirodzene vyvažujú miernu slanosť syra s trochou sladkosti a vytvárajú vzrušujúce a nečakané chute a textúry. Cieľom sú kombinácie, ktoré sa dopĺňajú alebo kontrastujú, ale nikdy neprekrývajú, takže dosiahnete harmóniu chuti s každým lahodným sústom.
Biely čedar+ malinová marmeláda
Jemne pálivá a krémová textúra čedaru sa dokonale snúbi so sladkosťou malinovou marmeládou. Potrite malinovou marmeládou kúsok čedaru a podávajte s krekermi ako predjedlo, ktoré je jednoduché, rýchle a sladké.
Habanero čedar + javorový sirup
Intenzívna korenitosť Habanero čedaru je kompenzovaná karamelizovanou sladkosťou javorového sirupu. Položte plátok pikantného čedaru na slaný kreker, a potom všetko pokvapkajte trochou javorového sirupu a nasekaným koriandrom pre svieže, sladké a pikantné chute.
Alpský syr + balzamikový ocot
Chuť alpského kravského syra inšpirovaná Švajčiarskom a jeho ľahko drobivá textúra sú dokonale doplnené ostrým ovocným nádychom balzamikového octu. Zmiešajte kúsky alpského syra so svojou obľúbenou jarnou zmesou hlávkového šalátu a potom všetko pokvapkajte dobrým balzamikovým octom.
Žltý čedar + černicový džem
Bohatá, jemná chuť žltého čedaru je dokonale vyvážená kyslou sladkosťou černicového džemu. Naplňte mini košíčky z lístkového cesta černicovým džemom, navrch dajte plátok syra a zapečte.
Provolone + Dijonská horčica
Vylepšite svoj sendvič s Provolone, dijonskou horčicou, údeným mäsom a vašou obľúbenou zeleninou.