Nátierka z údenej makrely

Nátierka z údenej makrely

Na túto chutnú nátierku potrebujete len pár základných surovín a je neuveriteľne jednoduchá na prípravu. Skvele doplnia vaše obedy, večere, predjedlá či pohostenie na večierky.

INGREDIENCIA

  • 1/2 lyžičky rasce
  • 100 g filetu z údenej makrely (bez kože)
  • 40 g creme fraiche
  • 40 g syra cottage
  • 1 lyžička chrenovej omáčky
  • 1 lyžička nasekanej pažítky
  • 1 lyžička nasekaného kôpru
  • šťava a kôra z 1/2 citróna
  • soľ a korenie podľa chuti

POSTUP

  • Rascu opekajte na suchej panvici 1–2 minúty, kým sa nerozvonia, a nechajte vychladnúť.
  • Vložte všetky ingrediencie do kuchynského robota a šľahajte, kým nedosiahnete požadovanú konzistenciu.
  • Užite si to!
Makrelový dip v mištičke, ozdobený čerstvými bylinkami. Vedľa je položený nôž.
www.larderlove.com

Avokádo má jemnú chuť a konzistenciu, ktorá je ideálna na prípravu šalátov alebo nátierok. A čo také recepty na avokádovej smoothie ? Sú vynikajúce a nabité vitamíny. Vyskúšajte ich!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.