Nátierka z zeleru a arašidového masla

Nátierka z zeleru a arašidového masla

Nemusíte zostávať len pri klasickom zelere, výborný je aj ten stopkatý. Objavte jeho lahodné spojenie s arašidmi. Budete prekvapení.

Ingrediencie

  • 4 stonky stopkového zeleru
  • 3 PL arašidového masla
  • 1 PL citrónovej šťavy
  • 2 ČL sójovej omáčky
  • 1 strúčik cesnaku
  • 2 PL vody

Postup

  • Stonky zeleru olúpte od tuhých vlákien, pozdĺžne rozrežte a pokrájajte na jemno
  • Arašidové maslo zmiešajte so sójovou omáčkou, vodou, citrónovou šťavou a nadrobno nakrájaným cesnakom
  • Pridajte zeler a riadne premiešajte
  • Nátierku môžete natrieť na jednohubky, slané krekry alebo len tak na chlieb
Celerovo-arašidový dip s krekermi
Zdroj: allrecipes.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.