Návod na uchovanie vyprážanice

Návod na uchovanie vyprážanice

Pokiaľ patrí medzi milovníkov vyprážanice, potom vám určite príde vhod nasledujúci recept. Vďaka nemu totiž môžete zavarené huby kedykoľvek pridať do hrnca spolu s vajíčkami a mať na stole za 5 minút hotový tento výborný pokrm.

Budete potrebovať

  • lyžičku soli
  • lyžičku rasce
  • lyžicu sadla
  • cca 400 g húb

Postup prípravy

  1. Huby očistite, pokrájajte a dochuťte soľou a rascou.
  2. Duste ich na masti, kým sa neodparí všetka voda.
  3. Ešte horúcu zmes nalejte do pohárov, zaviečkujte a zavárajte hodinu pri 90 ° C dva dni po sebe.
Hubová vyprážanica na tanieri s kyslými uhorkami a žemľou.
www.bonvivani.sk

Zavariť si môžete aj mäso. Vyskúšajte naše najlepšie recepty na konzervovanie údeného mäsa . Doprajte si tú skvelú chuť kedykoľvek vás len napadne!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.