Pokiaľ patrí medzi milovníkov vyprážanice, potom vám určite príde vhod nasledujúci recept. Vďaka nemu totiž môžete zavarené huby kedykoľvek pridať do hrnca spolu s vajíčkami a mať na stole za 5 minút hotový tento výborný pokrm.
Budete potrebovať
- lyžičku soli
- lyžičku rasce
- lyžicu sadla
- cca 400 g húb
Postup prípravy
- Huby očistite, pokrájajte a dochuťte soľou a rascou.
- Duste ich na masti, kým sa neodparí všetka voda.
- Ešte horúcu zmes nalejte do pohárov, zaviečkujte a zavárajte hodinu pri 90 ° C dva dni po sebe.
Zavariť si môžete aj mäso. Vyskúšajte naše najlepšie recepty na konzervovanie údeného mäsa . Doprajte si tú skvelú chuť kedykoľvek vás len napadne!