Nemáte radi v teplých dňoch ťažké maslové torty? K chuti Vám príde chladená nepečená jahodová torta plná čerstvých jahôd.
Čo budeme potrebovať
Na korpus
- 2 balenia kakaových BeBe sušienok
- 130 g masla
Na náplň
- 1 smotana na šľahanie
- 250 g mascarpone
- 250 g tučného mäkkého tvarohu
- práškový cukor podľa chuti
- jahody
- číra želatína
Postup
- Rozdrvené sušienky spojíme s rozpusteným maslom, premiešame a vzniknutú hmotu natlačíme na dno tortovej formy.
- Vyšľaháme smotanu s cukrom, pridáme mascarpone a tvaroh, a všetko prepojíme.
- Vzniknutým krémom potrieme korpus.
- Umyté jahody pokrájame na polovičky, poskladáme ich navrch torty a prelejeme čírou tortovou želatínou.
- V chladničke necháme odležať do druhého dňa.