Nepečená jahodová torta

Nepečená jahodová torta

Nemáte radi v teplých dňoch ťažké maslové torty? K chuti Vám príde chladená nepečená jahodová torta plná čerstvých jahôd.

Čo budeme potrebovať

Na korpus

  • 2 balenia kakaových BeBe sušienok
  • 130 g masla

Na náplň

  • 1 smotana na šľahanie
  • 250 g mascarpone
  • 250 g tučného mäkkého tvarohu
  • práškový cukor podľa chuti
  • jahody
  • číra želatína

Postup

  1. Rozdrvené sušienky spojíme s rozpusteným maslom, premiešame a vzniknutú hmotu natlačíme na dno tortovej formy.
  2. Vyšľaháme smotanu s cukrom, pridáme mascarpone a tvaroh, a všetko prepojíme.
  3. Vzniknutým krémom potrieme korpus.
  4. Umyté jahody pokrájame na polovičky, poskladáme ich navrch torty a prelejeme čírou tortovou želatínou.
  5. V chladničke necháme odležať do druhého dňa.
Forma vysypaná rozdrvenými sušienkami s krémom z jahôd.
Zdroj: therecipecritic.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.