Nepečená smotanový torta s jahodami

Nepečená smotanový torta s jahodami

Obľúbená jednoduchá torta z tvarohu, kyslej smotany, piškót a jahôd, na ktorú nepotrebujete zapínať rúru. Stačí jednoducho všetko navrstviť na seba, dať do chladničky a máte hotovo. Nie je to super?

Čo budete potrebovať

  • 500 ml kyslej smotany
  • 500 g tvarohu
  • 1 vanilkový cukor
  • 2 – 3 lyžice práškového cukru
  • 1 veľké balenie okrúhlych piškótov
  • 400 g jahôd (plus pár na ozdobu)

Postup

  • Kyslú smotanu zmiešajte s tvarohom a cukrom.
  • Jahody očistite a nakrájať.
  • Na dno 24 cm tortovej formy rozložte piškóty.
  • Rozotrieme na piškóty tretinu krému a na to dajte polovicu jahôd.
  • Znovu naložte vrstvu piškótov, krému a jahôd.
  • Nakoniec dajte poslednú vrstvu piškótov a krém a tortu odložte do chladničky aspoň na 4 hodiny, pokojne do druhého dňa.
  • Pred podávaním ozdobte nakrájanými jahodami.
  • Užite si to!
Torta z tvarohu, kyslej smotany, piškót a jahôd.
www.zosrdcadohrnca.sk

Túto tortu si môžete dopriať napríklad k popoludňajšej káve. Možno využijete aj naše recenzie kapsulových kávovarov , kde vám poradíme s výberom toho najlepšieho!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.