Nepečená torta s jahodami

Nepečená torta s jahodami

Túto piškótovú jahodovú tortu s tvarohovým krémom si zamilujete. Nielen, že je rýchly, ale aj veľmi chutný. Zvládne ho určite každý!

Ingrediencie

  • 240 g piškótov
  • 4 lyžice práškového cukru
  • 500 ml smotany na šľahanie
  • 3 ks mäkkého tvarohu (v sáčku)
  • 2 ks vanilkového cukru
  • 1 hrnček uvarenej kávy (podľa chuti)
  • 500 g jahôd

Postup

  • Vo veľkej mise zmiešajte tvarohy, smotanu a cukor. Pomôcť si môžete ručným šľahačom.
  • Piškóty môžete namáčať v uvarenej káve, ale nemusíte. Postupne ich skladajte do tortovej formy.
  • Na piškóty naneste tvarohovú náplň a navrch nakrájané jahody. Takto postupujte aj naďalej – piškóty, tvarohová náplň, plátky jahôd.
  • Vzniknutú tortu nechajte v chladničke stuhnúť a podávajte.
Nepečená torta z piškótov, krému a jahôd.
Zdroj: bbcfood.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.