Nepečené tvarohové rezy s malinami

Nepečené tvarohové rezy s malinami

Malinové rezy s tvarohom bez pečenia sú dokonalým letným dezertom alebo pochúťkou na zvláštne príležitosti. Je svieža a ľahko kyslastá s krémovou a jemnou náplňou podobnou pene. Vyskúšajte aj naše rezy z čokolády , ktoré nemajú jedinú chybu.

Čo budeme potrebovať

  • 190 g zlatých oreos
  • 45 g masla (rozpusteného)

Na maliny

  • 125 g čerstvých alebo mrazených malín
  • 25 g kryštálového cukru

Na náplň

  • 240 g hustej smotany
  • 120 g práškového cukru
  • 450 g smotanového syra
  • 60 g gréckeho jogurtu alebo kyslej smotany
  • 1 lyžička citrónovej šťavy
  • 1 lyžička vanilkového extraktu
  • štipka soli

Postup

  • Štvorcovú formu vyložte papierom na pečenie.
  • Sušienky mixujte, kým nezískate jemné omrvinky.
  • Vlejte do sušienok rozpustené maslo, aby sa sušienky a maslo spojili do hrudkovitej drobenky.
  • Do pripravenej formy pridajte posýpku a rovnomerne ju vtlačte na dno formy. Počas prípravy malín dajte panvicu do mrazničky.
  • Pridajte maliny do malého hrnca na miernu teplotu spolu s cukrom.
  • Varte asi 5 minút za pravidelného miešania, kým sa maliny nerozpadnú a omáčka ľahko nezhustne.
  • Po uvarení stiahnite z platne a uvarené maliny pretlačte cez jemné sito, aby ste sa zbavili semienok.
  • Počas prípravy náplne necháme malinovú omáčku vychladiť v chladničke.
  • Do strednej misy nalejte hustú smotanu a vyšľahajte.
  • Do veľkej misy pridajte smotanový syr a vyšľahajte do hladka.
  • Pridajte jogurt, citrón, cukor, soľ a vanilku a znova prešľahajte.
  • Pridajte postupne šľahačku.
  • Naberte zmes na vychladenú krustu.
  • Vychladnutú malinovú omáčku nalejte po celej zmesi smotanového syra a pomocou špajle premiešajte.
  • Nepečené malinové rezy zakryte fóliou a nechajte v chladničke vychladiť aspoň 8 hodín.
Nakrájané kúsky vychladené nepečené malinové dobroty.
Zdroj: bakingwithbutter.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.