Jedinečné pečivo, ktoré okúzlite všetky návštevy. Stačí len vykrajovače, ktoré používate na pečenie perníčkov, a tento recept!
Ingrediencie:
- 1/4 šálky masla
- 6 šálok marshmallows
- 5 a 1/2 šálky burizónov
- 100 g rozpustenej čokolády
- 1 PL kakaového prášku
- biela poleva a lentilky na ozdobenie
- slamky alebo tyčinky na nanuky
Postup:
- Na miernom ohni rozpustite maslo.
- Pridajte marshmallow a miešajte, aby sa rozpustili.
- Zmiešajte s kakaovým práškom a stiahnite z ohňa.
- Vmiešajte burizóny a čokoládu.
- Zmes miešajte, kým sa všetko dokonale nespojí.
- Vnútro vykrajovačov na perníčky vymažte trochou oleja a vykrajovače položte plech s papierom na pečenie.
- Do vykrajovača pevne vtlačte pripravenú burizónovú zmes.
- Vykrajovač opatrne odstráňte a do spodnej časti zatlačte slamku alebo tyčinku.
- Postup opakujte.
- Podľa potreby ozdobte bielou polevou a lentilkami.
Lentilky môžete využiť nielen v receptoch na burizónové pečivo. Upiecť si totiž môžete aj špeciálne lentilkové pečivo .