Tieto rezne sú vynikajúce, ich príprava nezaberie príliš veľa času a je pomerne jednoduchá. Navyše pridaním karfiolu budú rezne krásne jemné. Podávajte so zeleninovým šalátom.
INGREDIENCIA
- 250 g zemiakov
- 250 g karfiolu
- 1 vajce
- soľ a korenie
- petržlenová vňať, pažítka
Na obalenie:
- hladká múka
- strúhanka
- 2 vajíčka
POSTUP
- Zemiaky a karfiol uvarte v osolenej vode.
- Preceďte a nechajte vychladnúť.
- Potom roztlačte a pridajte postupne všetky uvedené ingrediencie.
- Potom si vytvorte placky, ktoré obaľte v múke, potom v rozšľahaných vajíčkach a nakoniec v strúhanke.
- Vymažte na oleji dozlatista.
- Pri servírovaní posypte nasekanou petržlenovou vňaťou alebo pažítkou.