Máte uvarené špagety – a čo teraz?
Kečup je plný konzervantov, eidamu chýba nápad.
Uvarte si jeden z týchto jednoduchých receptov na omáčku na špagety, ktorých sa už nevzdáte!
Naše recepty
Najlepšie víno k špagetám
Medzi tri veci, ktoré môžu ovplyvniť párovanie vína, patrí omáčka, korenie a prítomnosť mäsa.
Pretože sa väčšina druhov cestovín vyrába s kyslou paradajkovou omáčkou , musíte ich spárovať s kyslým červeným vínom, najlepšie Merlotom, Shirazom, Zinfandelom, Nebbiolo, alebo kyslým bielym vínom, ako je ruža, Pinot Grigio, Rizling rýnsky alebo Sau.
Pokiaľ vaše špagety obsahujú mäso , musíte ich spárovať s vínom strednej alebo plnej chuti napr. Chardonnay, Biela Rioja, Rhonské biele alebo Rizling.
Ak sú vaše špagety jednoduché a na syrovom základe , akékoľvek svetlé biele napr. Chardonnay, Rizling alebo červené víno napr. Pinot Noir, Lambrusco zvýši krémovosť syra.