Opečená hrianka so syrečkovou nátierkou

Opečená hrianka so syrečkovou nátierkou

Nátierky na všetky možné spôsoby patria k raňajkovej klasike. Do našej syrovej nátierky sme pridali čerstvé reďkovky a vajíčka, ktoré sú, rovnako ako syrečky, ďalším skvelým zdrojom bielkovín, čo náš mozog skutočne ráno potrebuje a bez nich sa mu nechce veľmi fungovať.

INGREDIENCIA

  • 200 g čerstvého syra žervé
  • 100 g olomouckých tvarôžkov
  • 2 vajcia uvarené natvrdo
  • 4 reďkovky
  • 2 lyžice pažítky nakrájané najemno
  • toastový chlieb

POSTUP

  • Nastrúhané syrečky utrite s čerstvým žervou.
  • Pridajte vajíčka nakrájané na menšie kocky, nastrúhané reďkovky a premiešajte.
  • Podľa vlastnej chuti môžete pridať trochu bieleho korenia.
  • So soľou buďte však opatrní, syrečky sú už slané.
  • Na panvici alebo v hriankovači opečte chlieb.
  • Každý krajec natrite tvarôžkovou nátierkou a posypte pažítkou.
  • Užite si to!
Opečené toasty natreté tvarôžkovou nátierkou na drevenom lopári.
www.woman.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.