Ostatné spôsoby uchovania feferónok

Ostatné spôsoby uchovania feferónok

Kto by odolal chrenovému čatní s kozími rohmi alebo feferónkam plneným syrom? Inšpirujte sa obľúbenými receptami!

Feferónová salsa

Budete potrebovať

  • 500 g čerstvých feferónok
  • 1 veľká mäsitá červená kapia
  • 1 veľká alebo 2 malé cibule
  • 1/2 polievkové lyžice soli
  • 2 polievkové lyžice hnedého alebo bieleho cukru
  • 2 lyžice ovocného 4 percentného alebo 1 lyžica 8 percentného octu
  • 1 polievková lyžica mletej pálivej papriky
  • 100 ml vody

Postup prípravy

  • Zeleninu očistite, nakrájajte na hrubo a podlejte vodou.
  • Duste pod pokrievkou do mäkka.
  • Pridajte korenie, rozmixujte a podľa potreby dochucujte.
  • Omáčka by nemala len páliť, ale mala by mať zreteľnú paprikovú chuť.
Čatní z feferónok a chrenu v miske s vedľa položenou koreničkou s korením.
zdroj: chilipeppermadness.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.