Aj ovčí syr sa dá úžasne naložiť. Vyskúšajte kombináciu so sušenými paradajkami, nakladanou kapiou a tymianom!
INGREDIENCIA
- 200 g čerstvého ovčieho syra
- 2 lyžice nadrobno nasekaných sušených paradajok
- 3 lyžice nakrájané nakladané kapie
- ½ lyžičky mletej pálivej papriky
- lyžička čerstvého tymiánu
- soľ
- panenský olivový olej
POSTUP
- Syr nakrájajte na menšie kúsky, obaľte ho v korení, pridajte sušené paradajky, nakladané kapiu a soľ.
- Zalejte olejom a nechajte minimálne 6 hodín marinovať.
- Pred podávaním včas vyberte, aby syr dosiahol izbovú teplotu.
- Podávajte s opečenými plátkami bagety ako predjedlo.
Máme pre vás aj recepty na nakladané paradajky na rôzne spôsoby. Vychutnajte si ich všetky!