Ovčí syr naložený s bylinkami

Ovčí syr naložený s bylinkami

Aj ovčí syr sa dá úžasne naložiť. Vyskúšajte kombináciu so sušenými paradajkami, nakladanou kapiou a tymianom!

INGREDIENCIA

  • 200 g čerstvého ovčieho syra
  • 2 lyžice nadrobno nasekaných sušených paradajok
  • 3 lyžice nakrájané nakladané kapie
  • ½ lyžičky mletej pálivej papriky
  • lyžička čerstvého tymiánu
  • soľ
  • panenský olivový olej

POSTUP

  • Syr nakrájajte na menšie kúsky, obaľte ho v korení, pridajte sušené paradajky, nakladané kapiu a soľ.
  • Zalejte olejom a nechajte minimálne 6 hodín marinovať.
  • Pred podávaním včas vyberte, aby syr dosiahol izbovú teplotu.
  • Podávajte s opečenými plátkami bagety ako predjedlo.
Naložený syr s bylinkami a sušenými paradajkami na tanieri av pohári.
www.zena.sme.sk

Máme pre vás aj recepty na nakladané paradajky na rôzne spôsoby. Vychutnajte si ich všetky!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.