Vykúzlite z „obyčajných“ palaciniek originálny, netradičný a veľmi chutný obed.
Ingrediencie
- 12 palaciniek
- 3 kuracie prsné rezne
- 400 g šampiňónov
- 1 cibuľa
- 200 ml smotany na varenie
- soľ
- korenie
Postup
- Na panvici rozpáľte olej
- Pridajte mäso nakrájané na rezančeky a na miernom plameni opekajte 5 -10 minút
- Potom odstavte z platne a dajte bokom
- Na hrnci alebo hlbšej panvici očítajte na zvyšku oleja nadrobno nakrájanú cibuľu
- Pridajte na plátky nakrájané šampiňóny
- Pridajte soľ a korenie a opekajte kým huby nepustia vodu
- Stlmte plameň a zalejte huby smotanou
- Ľahko prevarte a ochuťte podľa potreby
- Palačníky naplňte kuracím mäsom a servírujte preliate šampiňónovou omáčkou