Pangas s cesnakom a kajenským korením

Pangas s cesnakom a kajenským korením

Jednoduchý obed alebo večera v podobe ryby s cesnakom a kajenským korením, ktorý bude mať hotový raz dva a všetci si na ňom pochutnáte!

Ingrediencie

  • 800 g pangase
  • trochu cesnaku
  • 8 lyžíc kajenského korenia
  • trochu soli
  • olivový olej
  • maslo a čerstvá petržlenová vňať na podávanie

Postup

  1. Rybu premiešajte so soľou, kajenským korením a prelisovaným cesnakom.
  2. Dajte do misy, premiešajte s olejom a nechajte asi 1 hodinu odstáť.
  3. Potom spoločne s olejom opečte na panvici krátko z oboch strán.
  4. Potom panvicu dajte na strednú mriežku do rúry a pečte 35 minút pri 80°.
  5. Filety podávajte s maslom a čerstvou petržlenovou vňaťou.
Ryba pečená s kajenským korením a cesnakom, servírovaná na tanieri so zemiakmi a zeleninou, s vedľa položeným príborom.
www.youreverydayfish.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.