Pangas so zeleninou a citrónom

Pangas so zeleninou a citrónom

Na toto farebné jedlo je radosť pozerať, je zdravé, rýchle a ľahké na prípravu. Čo viac si od jedla priať!

Ingrediencie

  • 4 filety pangase
  • 1 paradajka, nakrájaná na kúsky
  • 1 zelená paprika, nakrájaná na kúsky
  • 5 kúskov citróna
  • 70 gramov olív
  • pridajte podľa svojej chuti: bazalku, čierne korenie, rozmarín, koriander
  • maslo
  • šťava z polovice citróna

Postup

  1. Na panvici rozpustite trochu masla a vložte doň všetku zeleninu.
  2. Duste pár minút.
  3. Zmes odložte bokom.
  4. Na ďalšiu panvicu položte filety pangasa, posypte korením a zalejte citrónovou šťavou.
  5. Zalejte ich dusenou zeleninou a citrónom.
  6. Pečte z jednej strany 5 minút a potom ešte 5 minút z druhej strany.
  7. Užite si to!
Nakrájaná ryba, servírovaná na tanieri so zeleninou.
www.youreverydayfish.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.