Paradajková omáčka z kečupu

Paradajková omáčka z kečupu

Tak trochu vylepšená paradajková omáčka, ktorá sa skvele hodí nielen k mäsu, ale aj do tortill.

Čo budeme potrebovať

  • 5 lyžíc kečupu
  • 150 g bieleho smotanového jogurtu
  • 2 lyžičky worcesterovej omáčky
  • 100 g majonézy
  • 1/2 cibule
  • cesnak, soľ a chilli podľa chuti

Postup

  1. Cibuľu nakrájame nadrobno, cesnak vytlačíme, primiešame ostatné suroviny.
  2. Podávame k mäsu, alebo k tortillám.
Pohár plný lahodnej studenej kečupovej omáčky.
Zdroj: myquietkitchen.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.