Vyskúšajte aj našu pažítkovú nátierku z tvarohu s čerstvou bazalkou. Výnimočné chute, ktoré sa k sebe výborne hodia.
Ingrediencie
- 350g tvarohu z vaničky
- 150 g zmäknutého masla
- 5-8 lyžíc olivového oleja
- Hrsť čerstvej bazalky
- Vetvičky čerstvé pažítky (množstvo podľa chuti)
- Soľ (podľa chuti)
Postup
- Maslo nechajte zmäknúť pri izbovej teplote.
- V mise ho potom utrite do peny, zmiešajte s tvarohom, olivovým olejom a najemno nasekanou pažítkou.
- Bazalku nasekajte nadrobno a primiešajte do nátierky.
- Všetko poriadne premiešajte, ochutnajte a prípadne dosoľte.
- Hotovú nátierku nechajte odležať v chladničke a potom podávajte.
Chcete viac receptov na vajíčkovú nátierku ? Nájdete ich v našom článku, do ktorého sme vybrali tie najlepšie!