Vynikajúce recepty s pečeňou na jednom mieste. Aký si uvaríte ako prvý?

Recepty na pečeň sú jednými z najpopulárnejších v slovenskej kuchyni.

Pripravte si chutné a zdravé jedlá, ktoré môžete variť, vyprážať aj zapekať.

Doprajte si skvelú chuť a množstvo živín v jednom!

Prečo jesť pečeň?

Tento druh mäsa má silnú chuť a jedinečnú štruktúru. Niektorí ich milujú a druhí nenávidia.

Môžete sa stretnúť s pečeňou mnohých druhov – hovädzie, kuracie, bravčové, jahňacie, husacie, kačacie.

Čo je na nich, okrem chuti, ale také výnimočné?

Vnútornosti obsahujú 153 kalórií, 23 g bielkovín, 4 g tuku, 4 g sacharidov, menej ako 1 g vlákniny a menej ako 1 g cukru. Nájdete v nich aj vitamín B, C, železo, draslík, fosfor, folát, meď, riboflavín a niacín.

Inšpirujte sa vyššie uvedenými receptami na pečeň a jedzte chutne a zdravo.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.