Recepty na pečeň sú jednými z najpopulárnejších v slovenskej kuchyni.
Pripravte si chutné a zdravé jedlá, ktoré môžete variť, vyprážať aj zapekať.
Doprajte si skvelú chuť a množstvo živín v jednom!
Naše recepty
Prečo jesť pečeň?
Tento druh mäsa má silnú chuť a jedinečnú štruktúru. Niektorí ich milujú a druhí nenávidia.
Môžete sa stretnúť s pečeňou mnohých druhov – hovädzie, kuracie, bravčové, jahňacie, husacie, kačacie.
Čo je na nich, okrem chuti, ale také výnimočné?
Vnútornosti obsahujú 153 kalórií, 23 g bielkovín, 4 g tuku, 4 g sacharidov, menej ako 1 g vlákniny a menej ako 1 g cukru. Nájdete v nich aj vitamín B, C, železo, draslík, fosfor, folát, meď, riboflavín a niacín.
Inšpirujte sa vyššie uvedenými receptami na pečeň a jedzte chutne a zdravo.