Pečená šťuka so zeleninou

Pečená šťuka so zeleninou

Slávnostný recept na šťuku. Perfektne sa hodí k pečeným zemiakom.

INGREDIENCIA:

  • asi 1 kg šťuky
  • malý zeler
  • 2 mrkvy
  • kôra z ½ citróna
  • 1 smotana na varenie
  • petržlenová vňať
  • olivový olej
  • soľ
  • korenie

POSTUP:

  • Štiku si vypitvame, umyjeme a vnútro naplníme na plátky nakrájanou zeleninou a kôrou.
  • Celú rybu osolíme, okoreníme, potrieme olejom a dáme piecť na 200 °C.
  • Počas pečenia podlievame smotanou.
  • Podávame ozdobené čerstvou petržlenovou vňaťou.
Nielen šťuka, ale aj iné ryby si zaslúži slávnostnú plnku.
amandagodfreyfishing.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.