Jednoduchý a chutný pokrm, ktorý zvládnete pripraviť do 20 minút! To z neho robí ideálneho kandidáta na večeru počas všedného dňa, na ktorom si navyše celá rodina vážne pochutí.
INGREDIENCIA
- ¼ šálky masla, rozpusteného
- 3 strúčiky cesnaku, nasekané
- 2 lyžice čerstvo vylisovanej citrónovej šťavy alebo viac podľa chuti
- kôra z 1 citróna
- 4 filety tilapie (každý s hmotnosťou 170 g)
- soľ a čerstvo mleté čierne korenie podľa chuti
- 2 lyžice nasekanej čerstvej petržlenovej vňate
POSTUP
- Predhrejte rúru na 220 stupňov Celzia.
- Ľahko naolejujte pekáč s rozmermi 23×33 cm.
- V malej miske prešľahajte maslo, cesnak, citrónovú šťavu a citrónovú kôru; dajte bokom.
- Tilapiu osoľte a okoreňte podľa chuti a vložte do pripraveného pekáča.
- Zalejte maslovou zmesou.
- Vložte do rúry a pečte asi 10-12 minút.
- Ihneď podávajte, prípadne ozdobte petržlenovou vňaťou.
Vyskúšajte aj naše najlepšie recepty na nátierky z rýb . Sú diétne, zdravé a jednoducho božské!