Pečené mäso je krehké, lahodné a ľahké na prípravu.
Jedná sa o najtradičnejšiu úpravu mäsa.
My si pre vás dnes pripravili 4 vynikajúce recepty na pečenú hydinu, po ktorých sa budete oblizovať!
Vyskúšajte kačicu, kura aj morku.
Predstavili sme vám 4 recepty na pečenú hydinu.
Výhodou receptov je, že sú takmer bez práce.
V priebehu pečenia si môžete napríklad čítať alebo sa venovať iným činnostiam.
Ak držíte diétu, prílohové knedle s kapustou nahraďte zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Inšpirovať sa môžete napríklad našimi receptami s uvarenými zemiakmi v hlavnej úlohe tak, ako ich nepoznáte.
Pečenú hydinu si môžete dopriať bez výčitiek.
A ako sa vám naše dnešné recepty páčili? Napíšte nám do komentárov!