Pečené hovädzie rebierka

Pečené hovädzie rebierka

Chcete upiecť rebrá tak lahodné, že budú vaši hostia bojovať o posledný kúsok? Tento pokrm sa stane favoritom vášho večierka či neformálnej večere a pritom je tak jednoduchý!

Ingrediencie

  • dvoje hovädzie rebrá
  • 1 lyžica tekutého dymu
  • 1 lyžica dijonskej horčice
  • 1 lyžica chilli prášku
  • 2 lyžice trstinového cukru
  • 1 lyžica papriky
  • 1 čajová lyžička koreniacej soli
  • 1/2 lyžice mletej horčice

Postup

  1. Predhrejte rúru na 140 ° Celzia.
  2. Dva plechy na pečenie alebo pekáče vyložte alobalom.
  3. Vyberte hovädzie rebrá z obalu.
  4. Pokiaľ je membrána stále na zadnej strane, úplne ju odstráňte.
  5. V malej miske zmiešajte tekutý dym s horčicou.
  6. Vmiešajte do oboch strán rebier.
  7. V ďalšej malej miske zmiešajte všetky suché korenia a premiešajte.
  8. Posypte korením rebrá zo všetkých strán a vtierajte prsty, aby ste pokryli všetko mäso.
  9. Do alobalu umiestnite jedna rebrá a uzavrite ich do alobalu ako vrecko.
  10. Urobte to pre obe rebrá (budete mať dva balíčky).
  11. Umiestnite balíčky na plech vyložený alobalom a pečte 3 hodiny.
  12. Odoberte z alobalu a na poslednú hodinu vložte rebrá na plech.
  13. Rebrá pečte, kým nebudú mať 90 °, aby spadli z kosti, ešte asi 1 hodinu.
  14. Vyberte z rúry.
  15. Nechajte 20 minút odpočívať, potom nakrájajte a ihneď podávajte.
Kus hovädzích rebierok robených v rúre s marinádou.
www.westviamidwest.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.