Pečené kotlety s krémovou hubovou omáčkou

Pečené kotlety s krémovou hubovou omáčkou

Jemné šťavnaté bravčové kotletky s hubovou omáčkou sú jednoduché, delikátne a potrebujete na ne iba dve ingrediencie!

Ingrediencie

  • 4 – 6 bravčových kotliet (4 – 5 cm)
  • 1 plechovka krémové hubové polievky
  • 1 lyžička soli
  • ½ lyžičky sušeného cesnaku
  • ¼ lyžičky čierneho korenia
  • rastlinný olej, na opečenie

Postup

  1. Vo veľkej panvici rozohrejte na vysokom plameni pár lyžíc oleja.
  2. Bravčové kotlety dochuťte podľa chuti soľou, cesnakom a korením.
  3. Bravčové kotlety opečte z oboch strán do hneda, asi 2–3 minúty.
  4. Predhrejte rúru na 175 °C.
  5. Pridajte bravčové kotlety do nádoby vhodnej do rúry.
  6. Navrch nalejte smotanovú hubovú polievku.
  7. Pevne prikryte alobalom a pečte 40–45 minút, alebo pokiaľ nie sú bravčové kotlety prepečené a mäkké.
  8. Užite si to!
Bravčová kotleta servírovaná na zemiakovej kaši s fazuľkami, preliata hubovou omáčkou.
www.kitchengidget.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.