Jemné šťavnaté bravčové kotletky s hubovou omáčkou sú jednoduché, delikátne a potrebujete na ne iba dve ingrediencie!
Ingrediencie
- 4 – 6 bravčových kotliet (4 – 5 cm)
- 1 plechovka krémové hubové polievky
- 1 lyžička soli
- ½ lyžičky sušeného cesnaku
- ¼ lyžičky čierneho korenia
- rastlinný olej, na opečenie
Postup
- Vo veľkej panvici rozohrejte na vysokom plameni pár lyžíc oleja.
- Bravčové kotlety dochuťte podľa chuti soľou, cesnakom a korením.
- Bravčové kotlety opečte z oboch strán do hneda, asi 2–3 minúty.
- Predhrejte rúru na 175 °C.
- Pridajte bravčové kotlety do nádoby vhodnej do rúry.
- Navrch nalejte smotanovú hubovú polievku.
- Pevne prikryte alobalom a pečte 40–45 minút, alebo pokiaľ nie sú bravčové kotlety prepečené a mäkké.
- Užite si to!