Príprava tohto jednoduchého kurčaťa so schwarzwaldskou šunkou a švajčiarskym syrom zaberie iba 30 minút! Skvelý a ľahký recept a pritom toľko chuti!
INGREDIENCIA
- 4 kuracie prsia
- ¼ šálky horčice
- 4 plátky schwarzwaldskej šunky
- 4 plátky švajčiarskeho syra
- ¼ šálky slaniny, rozdrobené, varené
- 2 lyžice petržlenovej vňate, čerstvé, nasekané
POSTUP
- Predhrejte rúru na 190 stupňov Celzia.
- Do pekáča pridajte na tenké plátky nakrájané kuracie prsia.
- Každé kuracie prsník potrite 1 lyžicou horčice.
- Navrch každého prsia dajte plátok šunky, ktorý preložte okolo prsia.
- Na šunku dajte nakrájaný syr.
- Okolo kuracích pŕs preložte plátky syra.
- Pečte v predhriatej rúre 20-30 minút alebo kým kuracie prsia nebudú hotové.
- Ozdobte rozdrobenou slaninkou a nasekanou čerstvou petržlenovou vňaťou.
Vyskúšať tiež môžete našich 5 najlepších receptov na šťavnaté kuracie prsíčka supreme ! Užijete si každé sústo.