Pochutnajte si na týchto marinovaných kuracích krídlach, ktoré zvládne naozaj každý. Olizovať sa budete až za ušami.
Ingrediencie
- Kuracie krídla
- 1 hrnček sójovej omáčky
- 1 hrnček vody
- 1/2 hrnčeka trstinového cukru
- Nálev z konzervovaného ananásu
- 1/4 hrnčeka olivového oleja
- 1 lyžička sušeného cesnaku (alebo 3 čerstvé prelisované strúčiky)
- 1 lyžička sušeného zázvoru
Postup
- V mise zmiešajte sójovú omáčku, vodu, cukor, ananásovú šťavu, olej, cesnak a zázvor.
- Očistené krídla ponorte do pripravenej marinády a nechajte aspoň 2 hodiny v chladničke. Najlepšie pred noc.
- Plech vyložte papierom na pečenie a naskladajte naň namarinované krídla.
- Pečte na 180 ° C po dobu 1 až 1,5 hodiny.