Pečené mleté ​​mäso so zemiakmi

Pečené mleté ​​mäso so zemiakmi

Užite si rýchly, lacný a chutný obed v podobe mletého mäsa pečeného so zemiakmi, cibuľou a smotanou alebo v jednoduchosti je krása!

Ingrediencie

  • 600 g mletého mäsa
  • 4 zemiaky
  • 1 väčšia cibuľa
  • 1 téglik sladkej smotany
  • soľ
  • mleté ​​korenie

Postup

  1. Na panvici na oleji späťe nakrájanú cibuľu, vložte mleté ​​mäso a opečte.
  2. Chvíľu duste, osoľte a okoreňte.
  3. Zemiaky olúpte a nakrájajte na plátky.
  4. Zapekaciu misku vymažete olejom, na dno dajte naplátkované zemiaky a mleté ​​mäso.
  5. Zalejeme smotanou a dajte zapiecť do rúry.
Zapekané mleté ​​mäso so zemiakmi, cibuľou a smotanou v zapekacej miske.
www.southyourmouth.com

Baklažán sa dá v kuchyni využiť mnohými rôznymi spôsobmi. Hľadáte inšpiráciu, ako ho pripraviť? Skúšali ste z neho uvariť napríklad lasagne? Poďte sa pozrieť na recepty na zapečený baklažán , ktoré sme pre vás pripravili!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.