Užite si rýchly, lacný a chutný obed v podobe mletého mäsa pečeného so zemiakmi, cibuľou a smotanou alebo v jednoduchosti je krása!
Ingrediencie
- 600 g mletého mäsa
- 4 zemiaky
- 1 väčšia cibuľa
- 1 téglik sladkej smotany
- soľ
- mleté korenie
Postup
- Na panvici na oleji späťe nakrájanú cibuľu, vložte mleté mäso a opečte.
- Chvíľu duste, osoľte a okoreňte.
- Zemiaky olúpte a nakrájajte na plátky.
- Zapekaciu misku vymažete olejom, na dno dajte naplátkované zemiaky a mleté mäso.
- Zalejeme smotanou a dajte zapiecť do rúry.
Baklažán sa dá v kuchyni využiť mnohými rôznymi spôsobmi. Hľadáte inšpiráciu, ako ho pripraviť? Skúšali ste z neho uvariť napríklad lasagne? Poďte sa pozrieť na recepty na zapečený baklažán , ktoré sme pre vás pripravili!