Pečené šampiňóny s čedarom a šunkou

Pečené šampiňóny s čedarom a šunkou

Ak hľadáte ľahký a pôsobivý predjedlo o 5 ingredienciách, ste na správnom mieste! Tieto šampiňóny plnené šunkou a syrom vám zaberú asi 5 minút, ale sú na úrovni luxusnej reštaurácie. Navyše sú nízkosacharidové, keto, bezlepkové, bez obilnín a bez cukru!

Čo budete potrebovať

  • 8 veľkých bielych šampiňónov
  • 85 g zmäkčeného smotanového syra
  • 1 a ½ šálky strúhaného čedaru
  • 1 a ½ šálky nakrájanej šunky
  • 1 lyžička cesnakovej soli
  • čerstvá petržlenová vňať

Postup

  • Predhrejte rúru na 200 stupňov Celzia.
  • Odstráňte stonky zo šampiňónov a vyhoďte alebo uschovajte ich na iné použitie.
  • Zmiešajte všetky ostatné ingrediencie.
  • Naplňte zmesou klobúčiky húb.
  • Pečte 30 minút alebo kým šampiňóny nezmäknú a náplň nezezlátne.
  • Ozdobte čerstvou petržlenovou vňaťou.
Rozpolený šampiňón plnený šunkou a syrom na tanieri.
www.joyfilledeats.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.