Pečené šampiňóny s fetou a špenátom

Pečené šampiňóny s fetou a špenátom

Jednoduchý recept, ktorý zvládnete pripraviť za cca 30 minút! Skvele sa hodí ako predjedlo, ktoré uspokojí všetkých vašich hostí.

Čo budete potrebovať

  • 1 lyžica extra panenského olivového oleja
  • 2 šálky čerstvého špenátu
  • 100 g syra feta
  • 1 strúčik cesnaku
  • 12 šampiňónov

Postup

  • Predhrejte rúru na 200°C.
  • Na panvici rozohrejte olej.
  • Pridajte špenát a pred pridaním prelisovaného cesnaku asi minútu restujte.
  • Za stáleho miešania restujte spolu s cesnakom ďalšiu minútu alebo kým špenát úplne nezvädne.
  • Odoberte z platne.
  • Šampiňóny buď očistite vlhkou handričkou alebo olúpte šupku.
  • V malej miske zmiešajte restovaný špenát a rozdrobenú fetu.
  • Každý šampiňón naplňte asi lyžičkou náplne.
  • Umiestnite plnené šampiňóny na plech a pečte po dobu cca 20 minút.
  • Podávajte teplé alebo studené.
Šampiňóny naplnené syrom a špenátom.
www.appetizeraddiction.com

Máme pre vás aj ďalšie skvelé recepty na plnené šampiňóny ! Chuťovka nielen na párty.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.