Pečený maslový pstruh s cesnakom

Pečený maslový pstruh s cesnakom

Na tento recept na pstruha pečeného v alobale potrebujete iba pár prísad a zaberie vám menej ako 25 minút. Navyše je low-carb a bezlepkový.

Ingrediencie

  • 2 veľké filety zo pstruha
  • 50g masla
  • Oregano
  • Kôpor
  • Petržlen
  • Sladká paprika
  • Soľ a korenie
  • 1 strúčik drveného cesnaku

Postup

  • Predhrejte si rúru.
  • Odtrhnite si alobal dostatočne veľký na zabalenie pstruha.
  • Pekáčik vyložte alobalom a doprostred položte filety.
  • Pstruha najskôr osoľte a okoreňte.
  • Potom ho posypte bylinkami, cesnakom a korením.
  • Nakoniec polejte pstruha rozpusteným maslom a rovnomerne alobalom zabaľte.
  • Pečte približne 13 minút, potom otvorte alobal a pečte ešte 3 minúty.
  • Podávajte so zemiakmi, ryžou, či čímkoľvek, čo máte radi.
Maslový pstruh pečený v alobale
Zdroj: primaverakitchen.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.