Na tento recept na pstruha pečeného v alobale potrebujete iba pár prísad a zaberie vám menej ako 25 minút. Navyše je low-carb a bezlepkový.
Ingrediencie
- 2 veľké filety zo pstruha
- 50g masla
- Oregano
- Kôpor
- Petržlen
- Sladká paprika
- Soľ a korenie
- 1 strúčik drveného cesnaku
Postup
- Predhrejte si rúru.
- Odtrhnite si alobal dostatočne veľký na zabalenie pstruha.
- Pekáčik vyložte alobalom a doprostred položte filety.
- Pstruha najskôr osoľte a okoreňte.
- Potom ho posypte bylinkami, cesnakom a korením.
- Nakoniec polejte pstruha rozpusteným maslom a rovnomerne alobalom zabaľte.
- Pečte približne 13 minút, potom otvorte alobal a pečte ešte 3 minúty.
- Podávajte so zemiakmi, ryžou, či čímkoľvek, čo máte radi.