Pečený pangasius v rúre

Pečený pangasius v rúre

Pripravte si pangase napríklad v rúre, s trochou cesnaku, citrónovej šťavy a kurkumy. Je to jednoduché a pritom také dobré!

Ingrediencie

  • 2 ks filétov pangasius
  • 1 strúčik rozotreného cesnaku
  • 1 lyžica olivový olej
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • soľ a korenie
  • kurkuma

Postup

  1. Pangase umyte a osušte papierovou utierkou.
  2. Potrite olivovým olejom, osoľte, okoreňte, pokvapkajte citrónovou šťavou.
  3. Pridajte cesnak a korenie a nechajte 2 hodiny v chladničke odležať.
  4. Pangase premiestnite do pekáča vyloženého papierom na pečenie a položte tenkým plátkom masla.
  5. Pečte na 190 ° C asi 15 – 20 minút.
  6. Pečený pangasius sa podáva so opekanými zemiakmi, zemiakovou kašou alebo zeleninovým šalátom.
Ryba z rúry, s trochou cesnaku, citrónovej šťavy a kurkumy, servírovaná na tácke s plátkami citróna a čerstvou petržlenovou vňaťou.
www.shahzadidevje.com

Inšpirujte sa aj našimi zdravými a chutnými receptami z rybích filiet na 5 spôsobov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.