Pečený zubáč v rúre s mrkvovo-pomarančovým pyré

Pečený zubáč v rúre s mrkvovo-pomarančovým pyré

K tomuto receptu na zubáča sa skvele hodia pečené zemiaky na švédsky spôsob zvané hasselback.

INGREDIENCIA:

  • 400 g filetu zo zubáča
  • maslo
  • soľ
  • korenie
  • 2 ks pomaranča
  • 2 ks mrkvy

POSTUP:

  • Mrkva si dáme variť do vriacej osolenej vody do mäkka.
  • Candáta si umyjeme, osušíme, osolíme, okoreníme a dáme na plech s trochou rozpusteného masla.
  • Pečieme pri 180 ° C asi 16 minút.
  • Mäkkú mrkvu rozmixujeme a ochutíme vylisovanými pomarančmi.
Candát s mrkvovým pyré a pomarančom.
maminerecepty.joj.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.