Omáčky z korenia nielen ku grilovanému mäsu alebo šťavnatým steakom

Zelený, čierny, ružový, červený.

Áno, poznáme ho v rôznych podobách. Každý chutí inak.

Je to korenie… Pikantné, ale nenahraditeľné na dochutenie jedál.

Patrí korenistá omáčka medzi vaše obľúbené jedlá?

Ak áno, budú sa vám páčiť aj naše recepty!

Peppercorn Sauce Recipe for steak - Creamy & Delicious - Recipes by Warren Nash

K letným grilovačkám sa určite hodí aj dobre vychladená sóda. Ak vás zaujíma, ako v našej recenzii dopadli výrobníky minerálky Sodastream , pozrite sa!

Korenistá omáčka je skutočným kulinárskym zážitkom. Hodí sa nielen k minútkovým špecialitám z mäsa, rybám, kuraciemu, ale poteší aj svojou kombináciou so zeleninou alebo hubami.

Jej kúzlo spočíva práve v lahodne vyváženej krémovej konzistencii a tiež mierne pikantnej chuti. Hlavnými prísadami sú maslo, korenie podľa ľubovôle, koňak, brandy, víno, vývar, šalotka, ale aj smotana na šľahanie. Tá je strojcom jej zahustenia, ktoré prebieha na základe redukcie.

Korenisté omáčky ochutnajte napríklad s kombináciou hovädzieho mäsa hotového za minútku .

Alebo si ju vychutnajte v teplej aj studenej úprave s grilovanými kotletami alebo grilovaným kuracím mäsom .

Či už na nedeľný obed, alebo ako rýchlovka, vždy vás poteší.

Napíšte nám, ako sa vám to podarilo!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.