Na grilovanie patria nielen najrôznejšie steaky či klobásy.
Inšpirujte sa našimi receptami na ražniči!
Pripraviť sa dá nielen na grile, ale aj v rúre!
Okrem klasickej ihly či špajle môžete použiť aj plech.
Popustite uzdu fantázii a kombinujte rôzne druhy mäsa, zeleniny aj ovocia.
Naše recepty
Na grilovanie v domácnosti sa vám môže hodiť nejaký slušný elektrický gril. Pozrite sa, aké hodnotenie získali kontaktné grily .
Niekoľko rád a tipov na záver
Ražniči je obľúbeným pokrmom, ktorý môžete pripraviť nielen počas letného grilovania, ale aj v rúre či prípadne aj na panvici.
Najvhodnejšie na jeho prípravu je najmä minútkové mäso, ktoré nevyžaduje dlhú dobu pečenia. Zo zeleniny je možné využiť takmer čokoľvek. K najobľúbenejšej zelenine patrí červená cibuľa, paprika, cuketa, baklažán či cherry paradajky. Na špízy je možné využiť tiež syry či huby.
Ako príloha sa k ražniči podávajú predovšetkým rozmanito pripravené zemiaky, prípadne čerstvé pečivo a zeleninový šalát.