Čaká vás oslava s rodinou alebo priateľmi?
Máme pre vás tip na skvelý recept, ktorý vašich hostí úplne ohromí.
Recept môžete pripravovať ako vonku na ohni, tak doma na grilovacej panvici.
Ingrediencie
- 500 g bravčovej pečene (nakrájaných asi na 2 cm vysoké kusy)
- ½ čajovej lyžičky mletého čierneho korenia
- ¼ čajovej lyžičky soli
- 1 čajová lyžička sójovej omáčky
- 2 strúčiky cesnaku (prelisovaného)
- ½ polievkové lyžice oleja na varenie
Postup
- V miske zmiešajte pečeň, sójovú omáčku, soľ a korenie. Marinujte v chladničke 20 minút.
- Na panvici rozohrejte olej a mäso grilujte po dobu 2 minút zo všetkých strán.
- Vnútornosti môžete pripravovať aj vonku na ohni. V tom prípade odporúčame mäso pripravovať na veľmi miernom ohni.
- Podávajte s cibuľkou, obľúbenými bylinkami, brusnicami a pečivom.
- Ak nemáte možnosť otvoreného ohňa alebo grilovaciu panvicu, môžete si pokrm pripraviť na elektrickom grile.
Uprednostňujete zdravé nátierky? Potom vyskúšajte ďalšie skvelé recepty na nátierky z červenej šošovky .