Pikantná bravčová pečeň na rošte

Pikantná bravčová pečeň na rošte

Čaká vás oslava s rodinou alebo priateľmi?

Máme pre vás tip na skvelý recept, ktorý vašich hostí úplne ohromí.

Recept môžete pripravovať ako vonku na ohni, tak doma na grilovacej panvici.

Ingrediencie

  • 500 g bravčovej pečene (nakrájaných asi na 2 cm vysoké kusy)
  • ½ čajovej lyžičky mletého čierneho korenia
  • ¼ čajovej lyžičky soli
  • 1 čajová lyžička sójovej omáčky
  • 2 strúčiky cesnaku (prelisovaného)
  • ½ polievkové lyžice oleja na varenie

Postup

  • V miske zmiešajte pečeň, sójovú omáčku, soľ a korenie. Marinujte v chladničke 20 minút.
  • Na panvici rozohrejte olej a mäso grilujte po dobu 2 minút zo všetkých strán.
  • Vnútornosti môžete pripravovať aj vonku na ohni. V tom prípade odporúčame mäso pripravovať na veľmi miernom ohni.
  • Podávajte s cibuľkou, obľúbenými bylinkami, brusnicami a pečivom.
  • Ak nemáte možnosť otvoreného ohňa alebo grilovaciu panvicu, môžete si pokrm pripraviť na elektrickom grile.

Pečeňové kúsky na špajliach, pripravované na rošte.
zdroj: eatlikepinoy.com

Uprednostňujete zdravé nátierky? Potom vyskúšajte ďalšie skvelé recepty na nátierky z červenej šošovky .

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.