Pikantná camembertová nátierka

Pikantná camembertová nátierka

Máme recept aj pre milovníkov pálivého. Inšpirujte sa touto pikantnou hermelínovou nátierkou, ktorá sa skvele hodí na hrianky.

Ingrediencie

  • 2ks hermelínu
  • 1ks cibuľa
  • 1 lyžica pikantná horčica
  • 1 lyžica kečupu
  • 1 lyžica masla alebo lučiny
  • 1/2 lyžičky mletej papriky
  • Lyžica smotany alebo piva
  • 1/2 lyžičky chilli
  • Soľ, korenie a pažítka

Postup

  • Nastrúhajte hermelíny na hrubej vzorke.
  • Cibuľu nakrájajte najemno.
  • Dajte do misy a pridajte horčicu, kečup a maslo. Premiešajte.
  • Potom pridajte mletú papriku, chilli a zjemnite smotanou alebo pivom.
  • Nakoniec dochuťte soľou, čiernym korením a podávajte na pečive, alebo hrianke posypané čerstvou pažítkou.
Pálivá syrová nátierka z hermelínu, posypaná pažítkou.
Zdroj: springlane.de

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.