Máme recept aj pre milovníkov pálivého. Inšpirujte sa touto pikantnou hermelínovou nátierkou, ktorá sa skvele hodí na hrianky.
Ingrediencie
- 2ks hermelínu
- 1ks cibuľa
- 1 lyžica pikantná horčica
- 1 lyžica kečupu
- 1 lyžica masla alebo lučiny
- 1/2 lyžičky mletej papriky
- Lyžica smotany alebo piva
- 1/2 lyžičky chilli
- Soľ, korenie a pažítka
Postup
- Nastrúhajte hermelíny na hrubej vzorke.
- Cibuľu nakrájajte najemno.
- Dajte do misy a pridajte horčicu, kečup a maslo. Premiešajte.
- Potom pridajte mletú papriku, chilli a zjemnite smotanou alebo pivom.
- Nakoniec dochuťte soľou, čiernym korením a podávajte na pečive, alebo hrianke posypané čerstvou pažítkou.