Kto by ju nemiloval? Pripravte si jedinečné hrianky, ktoré majú šmrnc!
Ingrediencie
- 300 g hovädzieho mletého mäsa
- 1 polievková lyžica nasekaného tymiánu
- 100 g mixu farebných pálivých papričiek
- 1 cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 polievková lyžica paradajkového pretlaku
- 2 polievkové lyžice kvalitného kečupu
- soľ
- korenie
- plátky pečiva
- olej na vyprážanie
Postup
- Plátky pečiva opečte na oleji a nechajte ich odkvapkať na papierovom obrúsku. Môžete tiež použiť hriankovač.
- Na oleji orestujte nakrájanú cibuľu a pridajte mäso. To opečte do hneda.
- Následne pridajte paradajkový pretlak, kečup, nakrájané papričky, tymián, soľ, korenie a prelisované strúčiky cesnaku.
- Zmes ešte chvíľu opekajte a nakoniec, podľa potreby, osoľte a okoreňte.
- Hriankovú nátierku naložte na pečivo a ozdobte bylinkami.
Zaobstarajte si toho najlepšieho pomocníka na výrobu hrianok! Pri výbere sa inšpirujte recenziami najlepších hriankovačov .