Receptom na pikantné utopence zo syrov prekvapíte nielen vegetariánov.
INGREDIENCIA
- 5 ks syra hermelínu
- 2 červené cibule
- plnotučná horčica
- 5 strúčikov cesnaku
- 1 feferónka
- 1 kapia
- 1 lyžička sekanej čerstvej petržlenovej vňate
- ingrediencie na základný nálev
POSTUP
- Pripravíme si nálev podľa predchádzajúceho receptu.
- Cibuľu a cesnak si nakrájame na plátky.
- Syr rozkrojíme na polovicu a prekrojíme.
- Zvnútra potrieme horčicou a vložíme kapiu a feferónku nakrájanú na prúžky.
- Spevníme špáradlom.
- Vo vrstvách skladáme do pohárov striedavo so zvyšnou cibuľou, cesnakom, kapiou a feferónkami.
- Na záver všetko prelejeme ešte teplým nálevom.
- Po vychladnutí necháme v chladničke asi 5 dní odležať.