Pikantné zavarené baranie rohy

Pikantné zavarené baranie rohy

Nakladané pálivé papričky sú lahodným a jednoduchým spôsobom, ako uchovať ich výbornú chuť. Naloženú dobrotu uchovávajte v pohári v chladničke a podávajte so sendvičmi, trhaným mäsom alebo nachos.

Čo budeme potrebovať

  1. 500 g baraných rohov (nakrájaných na plátky)
  2. 50 ml bieleho octu
  3. 50 ml vody
  4. 25 g cukru
  5. Lyžička horčičného semienka
  6. Lyžička semienok koriandra
  7. 2 bobkové listy
  8. Lyžička chilli
  9. Cesnak (prelisovaný)

Postup

  1. Poháre na zaváranie dôkladne umyjeme teplou vodou a saponátom
  2. Opláchneme a dáme si ich k ruke
  3. Baranie rohy umyjeme, očistíme a nakrájame na plátky
  4. Nakrájané papričky naukladáme do pohárov
  5. Do hrnca nalejeme vodu, ktorú privedieme do varu
  6. Akonáhle sa voda začne variť, pridáme ocot, cukor, soľ a zvyšné korenie
  7. Horúcou tekutinou zalejeme papričky v pohároch
  8. Utrieme hrdlo pohárov a uzavrieme viečkom
  9. Veko poriadne utiahneme
  10. Poháre vyskladáme na utierku a necháme ich úplne vychladnúť na izbovú teplotu
  11. Naložené baranie rohy v pohári uložíme do chladničky alebo na iné chladné miesto a spotrebujeme ich v rozmedzí 4 mesiacov
farebné pálivé papriky rôznych druhov v pikantnom náleve.
Zdroj: butteryourbiscuit.com

Tento recept na zavarené baranie rohy je najlepšie pre konzumáciu do 6 mesiacov .

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.