Tentokrát si predstavíme trošku pikantnejší variant, ktorý sa hodí skôr pre otrlejšie jazýčky. Množstvo feferónok si môžete zvoliť sami, avšak univerzálne sa hodia 2 kusy.
Ingrediencie
- 500g bravčového mäsa
- 1 plechovka sterilovaných paradajok
- 2ks strednej cibule nakájanej na polmesiačiky
- 3 strúčiky drveného cesnaku
- 50g kečupu (podľa chuti)
- 2 feferónky alebo chilli
- Soľ, korenie
- Rastlinný olej
Postup
- Mäso očistite, nakrájajte na rezančeky a osoľte.
- Na panvici z oboch strán osmažte mäso, pridajte cibuľu, cesnak a na kolieska nakrájané feferónky.
- Potom pridajte konzervu sterilizovaných paradajok, kečup podľa chuti, osoľte, okoreňte.
- Hotový katov šľah podávajte s osmaženými alebo opečenými hranolkami.