Pikantný kaťák s hranolkami

Pikantný kaťák s hranolkami

Tentokrát si predstavíme trošku pikantnejší variant, ktorý sa hodí skôr pre otrlejšie jazýčky. Množstvo feferónok si môžete zvoliť sami, avšak univerzálne sa hodia 2 kusy.

Ingrediencie

  • 500g bravčového mäsa
  • 1 plechovka sterilovaných paradajok
  • 2ks strednej cibule nakájanej na polmesiačiky
  • 3 strúčiky drveného cesnaku
  • 50g kečupu (podľa chuti)
  • 2 feferónky alebo chilli
  • Soľ, korenie
  • Rastlinný olej

Postup

  • Mäso očistite, nakrájajte na rezančeky a osoľte.
  • Na panvici z oboch strán osmažte mäso, pridajte cibuľu, cesnak a na kolieska nakrájané feferónky.
  • Potom pridajte konzervu sterilizovaných paradajok, kečup podľa chuti, osoľte, okoreňte.
  • Hotový katov šľah podávajte s osmaženými alebo opečenými hranolkami.
Pálivý katov šľah s paprikou
Zdroj: loksatta.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.