Pivná marináda na krkovici

Pivná marináda na krkovici

Mäso, grilovačka a pivo, to je nerozlučná trojka. Keď navyše pridáte mäso do marinády, je o skvelú párty postarané, pretože mäso bude úplne dokonalé.

Ingrediencie

  • 3 strúčiky cesnaku
  • mleté ​​čierne korenie podľa chuti
  • 1 lyžičku kari korenia
  • 1 lyžičku provensálskeho korenia
  • 3 polievkové lyžice oleja
  • soľ podľa chuti
  • 2 – 3 lyžičky plnotučnej horčice
  • 2 polievkové lyžice sójovej omáčky
  • 1 fľaša piva

Postup

  • Cesnak roztlačíme, pridáme korenie, karí i provensálske korenie, olej a premiešame.
  • Osolíme, prilejeme sójovú omáčku s horčicou a zamiešame. Vložíme mäso a dáme cez noc marinovať do chladu.
  • Dve hodiny predtým, než budeme grilovať, ešte prilejeme pivo a aj s mäsom premiešame.
Kuracie stehná nakladané v marináde z piva.
Zdroj: thebeeroness.com

To bolo našich 5 marinád. Pýtate sa, čo za mäso dať na gril? Skúste napríklad grilované kuracie , na ktorý nájdete recepty aj na našom webe.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.