Plnené hermelínové trojhránky

Plnené hermelínové trojhránky

Táto slaná syrová pochúťka poteší každého silvestrovského oslávenca.

INGREDIENCIA

  • 3 hermelíny
  • 1 krémový syr
  • červená cibuľa
  • obľúbené korenie (vhodné napr. na grilovaný hermelín)
  • soľ, korenie, chilli

POSTUP

  1. Hermelíny nakrájame na trojuholníčky.
  2. Oddelíme plesňový okraj od krémovej časti – nič z toho nevyhadzujeme!
  3. Červenú cibuľu nakrájame na skutočne drobné kúsky.
  4. V miske zmiešame vnútro hermelínu s ostatnými surovinami, množstvo korenia volíme podľa vlastnej chuti – postupne pridávame a ochutnávame.
  5. Akonáhle máme všetko zmiešané, naplníme hmotou nechané plesňové okraje.
  6. Pred podávaním necháme nejaký čas v chladničke.
  Tip: ako náplň môžeme použiť napríklad aj cesnak s vlašskými orechmi, rôzne druhy byliniek alebo chilli a sladkú papriku.  
Plnený hermelín krájaný na trojhránky, naservírovaný s datľami na drevenom podnose
Zdroj: unegrainedidee.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.