Plnené šalátové uhorky

Plnené šalátové uhorky

Pripravujete na oslavách stále rovnaké pohostenie? Radi by ste svojim hosťom ponúkli konečne niečo nové, na čom si pochutnajú? Vyskúšajte tieto uhorky plnené zmesou paradajok, olív, syra feta a kôpru!

INGREDIENCIA

  • 4 veľké šalátové uhorky
  • 200 g cherry paradajok, nakrájaných na štvrtky
  • 100 g kalamata olív, nakrájaných
  • 50 g rozdrobené fety
  • 20 g nasekaného kôpru a ďalšie a na ozdobu
  • šťava z 1 citróna
  • 1 strúčik cesnaku, jemne rozdrvený
  • 1 lyžica extra panenského olivového oleja
  • 1 lyžička oregana
  • soľ a čerstvo mleté čierne korenie podľa chuti

POSTUP

  • Nakrájajte uhorky na 7,5 cm kúsky.
  • Pomocou lyžičky vytvorte v každej uhorke jamku.
  • Vo veľkej mise zmiešajte paradajky, olivy, fetu, kôpor, citrónovú šťavu, cesnak, olivový olej a oregano a miešajte, kým sa všetko nespojí.
  • Dochuťte soľou a korením.
  • Lyžicou plňte zmesou uhorky.
  • Podľa potreby ozdobte ešte kôprom a podávajte.
Kúsky uhorky plnené zeleninou a syrom.
www.delish.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.