Výborné recepty na pečené šampiňóny s mletým mäsom 5x inak. Dokonalé predjedlo či luxusná desiata!

Chystáte večierok a neviete, čím svojich hostí očariť?

Alebo len chcete potešiť svoju rodinu niečím novým, na čom si všetci pochutnajú?

Potom ste tu správne!

Máme pre vás 5 receptov na plnené šampiňóny mletým mäsom, ktoré sú ľahké, rýchle a pritom chutia ako z luxusnej reštaurácie.

Vyskúšajte ich všetky!

Ako si pripraviť šampiňóny na naplnenie?

  • Použiť môžete akékoľvek šampiňóny , výsledky budú vždy vynikajúce.
  • Na plnenie sú skvelé aj portobello šampiňóny , ktoré majú veľké klobúky.
  • Huby sú veľmi savé, preto ich neponárajte do vody . Namiesto toho utrite klobúčiky navlhčenými papierovými utierkami, aby ste odstránili všetky kúsky kompostu, ktoré na nich priľnú. Pokiaľ je to naozaj nutné, čo najrýchlejšie ich opláchnite pod kohútikom a okamžite ich osušte a utrite papierovými uteráky.
  • Pokiaľ chcete šampiňóny plniť, odstráňte nožičku jej miernym ohnutím.
  • Potom škrabkou na paradajky vydlabajte časť dužiny .
  • Zo šampiňónov portobello je dobré oškrabať čierne žiabre .

Šampiňón, najpestovanejší druh huby na svete. Viete, čím je pre vás prospešný? Ako spoznať nejedlý šampiňón? Či ako ho správne spracovať? To všetko a oveľa viac sa dozviete v našom podrobnom článku o šampiňónoch !

A ako sa vám naše dnešné recepty páčili? Napíšte nám do komentárov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.